Brzi odabir
Dodaj u košaricu
Robne marke
Kategorije

Emtec - pouzdani proizvodi, jednostavni za upotrebu 

Brend EMTEC pokrenut je od tvrtke prožete poviješću i iskustvom.
BASF, izumitelj prve magnetske vrpce za snimanje zvuka, bio je pionir u medijskoj industriji. U kasnim devedesetima, nakon višegodišnjih inovacija u proizvodnji potrošačkih kasetofona, uključujući audiokasete, diskete i videokasete, BASF Magnetics postao je EMTEC Magnetics. Usmjeravajući tvrtku na mobilne proizvode za pohranu, marka EMTEC postala je ogroman uspjeh širom svijeta, simboliziran snažnim crvenim spiralnim logotipom.

Danas EMTEC pripada Dexxon Groupe i distribuiran je u preko 50 zemalja i ponosi se 85-godišnjom poviješću stvaranja inovativnih proizvoda koji utjelovljuju ljudski duh: očuvati, zaštititi i dijeliti najvrjednije trenutke u svakodnevnom životu. Dexxon Grupa također zastupa brandove kao što su Kodak i Phillips koje ćete uskoro moći pronači u našoj ponudi.

Bez obzira na tehnologiju ili medije, EMTEC se obvezuje pružiti besplatna, kreativna i elegantna rješenja koja tehnologiju čine jednostavnom za upotrebu i služe uspomenama, idejama i osjećajima naših potrošača. A oni su: mladi odrasli, profesionalni korisnici, obitelji

Emtec ponudu pogledajte ovdje