Brzi odabir
Dodaj u košaricu
Robne marke
Kategorije

Roccat Kone AIMO

ROCCAT® KONE AIMO - RGBA GAMERSKI MIŠ
Sa upečatljivim dizajnom i zapanjujućim značajkama, Kone AIMO pobjedonosno prenosi ostavštinu svog prethodnika. Predstavljen 2007. godine, izvorni Kone razvijen je kao prvi ROCCAT® proizvod, i sa svojim inovacijama podignuo je industriju gaming opreme na novu razinu. Kone AIMO nastavlja 10 godina tradicije. Ima elegantnu ergonomiju s pojačanom razlikom gumba, no ono po čemu ga možemo izdvojiti su dvije RGB svjetlosne linije, inteligentni sustav osvjetljenja i izuzetno precizan optički senzor Owl Eye. Kone AIMO zaista putuje brzinom svjetlosti.
AIMO OSVJETLJENJE
Tamo gdje je izvorni Kone započeo kao prvi miš koji osvjetljava više boja s dvije svjetlosne linije, Kone AIMO udvostručuje ga na četiri i dodaje svijetleći kotačić, kako bi nam doveo budućnost osvjetljenja. AIMO, sustav osvjetljenja  intuitivno i organski reagira na korištenje, predstavlja najsuvremenije scenarije osvjetljenja koji se lako konfiguriraju, reaktivni su i iznad svega fluidni te omogućavaju potpuno novo iskustvo. 

OBNOVLJEN DO PERFEKCIJE
Kone AIMO je preuzeo ergonomiju svog prethodnika Kone i nadogradio ju je na novu i još veću razinu udobnosti i kontrole. Oslanjajući se na bogato desetogodišnje iskustvo svojih prethodnika, njegov oblik i značajke odlikuju se apsolutnim savršenstvom za srednje i velike ruke igrača. Osjećaj Kone AIMO miša u vašim rukama nije samo miš, to je doživljaj igranja na visokoj razini s dubokom ostavštinom.

ROCCAT OWL-EYE OPTIČKI SENZOR
Owl-Eye je uzbudljiv novi optički senzor tvrtke PixArt, prilagođen visokim i zahtjevnim standardima ROCCAT-a. Sa nadahnućem u prirodnom svijetu ima pravi i osjetljiv osjećaj koji je odmah prepoznatljiv. Senzor se može konfigurirati pomoću ROCCAT® jedinice za kontrolu udaljenosti (DCU), s dpi postavljanjem u koracima po 100 od 100 do 12000 dpi, iako preporučujemo optimalni raspon od 400 do 3000 dpi.

EASY-SHIFT [+] ™ TEHNOLOGIJA
Kone AIMO ima tri zone gumba palca za novu i još veću razinu kontrole. Uključuje dva široka gumba prikladna za sve veličine ruku, kao i ergonomski donji gumb postavljen na Easy-Shift [+] ™ prema zadanim postavkama. Easy-Shift [+] ™ je svjetski poznata tehnologija kopiranja tipki koja vam omogućuje dodjeljivanje sekundarne funkcije tipkama miša. Lagana je za konfiguriranje i ima opcije za jednostavne naredbe i složene makronaredbe što proširuje vaš arsenal kako biste mogli brzo i učinkovito reagirati u žaru bitke.

ROCCAT® SWARM
SWARM je software koji je utjelovljenje ROCCAT filozofije spremne za budućnost. SWARM softver pokriva sve relevantne platforme za igre i uređaje za igre. 
To je sustav sljedeće generacije koji na jednom mjestu drži sve igre, aplikacije i ROCCAT proizvode. Omogućuje integraciju proizvoda na sljedeću razinu, a funkcionira kao jedinstven paket upravljačkih programa s pregledom svih vaših ROCCAT uređaja. 

TECHNIČKE SPECIFIKACIJE

• Optički senzor ROCCAT® Owl Eye s 12000 dpi
• ROCCAT® ekskluzivni prekidači životnog ciklusa 50 mil klikova
• Polling rate 1000 Hz
• Vrijeme odziva od 1 ms
• 50 G ubrzanje
• Maksimalna brzina 250ips
• Ubrzanje miša: ne
• Angle snapping: uključeno / isključeno
• Podesiva podizna udaljenost
• ARM Cortex M0 50MHz
• 512kB memorije
• 1,8 m opleteni USB kabel

Masa 130 g

Sistemski zahtjevi
Windows® 8, Windows® 7, Windows® 10
Internetska veza za instalaciju upravljačkog programa
USB 2.0 priključak