Brzi odabir
Dodaj u košaricu
Robne marke
Kategorije

Roccat Renga Boost

ZVUK I UŽITAK
Renga slušalice su kreirane za igrače koji zahtijevaju više od svojih slušalica. Uz podršku za više platformi i uz 50 mm zvučnike za duboki bas, njihov bogat zvuk savršen je za igre, glazbu, filmove i još mnogo toga. Ergonomska traka za glavu i jastučići za uši jamče udobnost za neviđeni fokus u igri.ZVUK STUDIO KVALITETE
Renga je dizajnirana za igrače koji žele dodati iskustvo studio zvuka u svoj arsenal. 50mm neodimijski zvučnici pružaju odličnu kvalitetu zvuka.
Njihovo optimalna pozicija osigurava umirujuće i dinamično iskustvo zvuka, za 100% fokusa na igru.

SUPERIORNA UDOBNOST
Ventilirane uške, ergonomska traka za glavu i plišani jastučići za uši pružaju izvanrednu razinu udobnosti.
Prikladno za nebrojene sate neprekidnog korištenja nakon kojih se osjećate kao da uopće niste nosili slušalice. Renge su 30% lakše od konkurentskih slušalica no nemojte dopustiti da vas njihova mala masa zavara jer su slušalice izrađene od najkvalitetnijih materijala. 

PODRŠKA ZA VIŠE PLATFORMI 
Renge su kompatibilne sa PlayStation®4 konzolom, Xbox One kontrolerima  koji imaju 3,5 mm konektor za slušalica, kao i sa mobitelima i tabletima.
Uz korištenje široko dostupnih adaptera, slušalice se također mogu koristiti s Wii U i mnogim drugim popularnim uređajima.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Frekvencijski raspon: 20 ~ 20000Hz
Impedancija: 32?
Visina: 20,0 cm
Širina: 21,0 cm
Dužina: 10.0 cm
Masa: 210 g
Sistemski zahtjevi: 1 x 3.5mm utičnica (zvuk), 1 x 3.5mm utičnica (mikrofon)