Brzi odabir
Dodaj u košaricu
Robne marke
Kategorije

ROCCAT® SCORE


ROCCAT® SCORE – PUNI SPEKTAR DVOSTRUKIH ZVUČNIKA U SLUŠALICAMA ZA UŠI.
ROCCAT® Score je namijenjen aktivnim igračima koji očekuju da njihove slušalice za uši proizvode istu kvalitetu zvuka kao i njihova velika braća.
Jedinstveni dizajn dvostrukih zvučnika omogućuje puni spektar zvuka. Uronite u moćni bas i oštre, jasne srednje i visoke tonove.DVOSTRUKI ZVUČNICI
Jedinstveni dizajn dvostrukih zvučnika udvostručuje kvalitetu zvuka. Izuzetno velik zvučnik od 10 mm pruža bas, a njegov partner od 6,8 ​​mm briljira sa preciznim srednjim i visokim tonovima. Oboje su izrađeni od visokokvalitetnih neodimijskih magneta. Posebno razvijena akustična komora harmonično spaja dva zvuka kako bi savršeno uravnotežili zvuk. Pozadinska buka eliminira se pasivnim blokovima koji otklanjaju buku.

UŽITAK I USOBNOST
ROCCAT Score su iznimno lagane tako da je briljantan zvuk jedini podsjetnik na to da ih nosite. Kukice za uši imaju kabel koji zadržava oblik tako da se mogu prilagoditi profilu uha što omogućava da su slušalice čvrsto fiksirane dok ste vi u pokretu. Jastučići od memorijske pjene se neprimjetno prilagođavaju vašim ušima savršeno se uklapaju.

ČISTOĆA ZVUKA
Mikrofon prenosi cijeli vokalni raspon tako da vas prijatelji i suigrači točno čuju. Kontrola zvuka pomoću daljinskog na kabelu vam omogućuje da isključite mikrofon, reproducirate, pauzirate i preskočite glazbu. Također je uključen i adapter za računalo čime se osigurava da možete koristiti Score  za računalo, konzolu i mobilnu upotrebu.

SPECIFIKACIJA

ZVUČNICI
Izmjereni frekvencijski odziv: 20 ~ 20.000 Hz
Osjetljivost pri 1kHz: 108dB
Promjer srednjih/visoko frekventnih zvučnika: 6.8 mm (12 ohm impedancija)
Promjer niskofrekventnih zvučnika: 10 mm (impedancija od 16 ohma)
Duljina kabela: 1,4 m

MIKROFON
Omnidirekcionalni
Osjetljivost pri 1kHz: -42dB
Impedancija: 2.2kΩ
Omjer signala i šuma:> 55dB
Izmjereni Frekvencijski odziv: 50 ~ 12.000 Hz