Brzo naručivanje
Robne marke
Svi proizvodi

"Add a Color to Your life!"

ADDA predstavlja našu ljubav prema tehnologiji: A/D u D/A pretvorbu. A/D (analogno u digitalno) i D/A (digitalno u analogno) pretvorba je temeljni proces u svijetu tehnologije, gdje se analogni signali pretvaraju u digitalne podatke i obrnuto. Ova konverzija omogućuje besprijekornu komunikaciju između različitih uređaja, poboljšavajući prijenos i reprodukciju zvuka, videa i podataka.
Kao što A/D u D/A pretvorba optimizira prijenos i interpretaciju signala, naš brand, ADDA, nastoji optimizirati vezu između ljudi i njihovih uređaja. Odnosno spajanje našeg analognog svijeta s digitalnim i virtualnim svijetom naših uređaja. Kvaliteta materijala: Adda dodaci za mobilne telefone izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kao što su termoplastični elastomer (liquid silicone), metali, ekološki prihvatljivi materijali te su to proizvodi s ojačanim konektorima. Ovi materijali osiguravaju dugovječnost, pouzdanost i osjećaj luksuza.

Kvaliteta izrade: Adda dodaci podvrgavaju se dodatnom i rigoroznom procesu izbora artikala te pojačanom kontrolom kvalitete. Posvećenost detaljima u konstrukciji i izboru robe rezultira robusnijim i izdržljivijim proizvodom koji može izdržati redovitu uporabu i potencijalno habanje.Performanse: Premium dodaci dizajnirani su za pružanje vrhunskih performansi. Bilo da se radi o kablovima za punjenje i punjačima s mogućnošću brzog punjenja, slušalicama s poboljšanom  kvalitetom zvuka i poništavanjem buke ili power bankovima velikog kapaciteta, Adda nudi vrhunske performanse koje zadovoljavaju ili premašuju standarde tržišta.

Dizajn i estetika: Adda mobilni dodaci imaju elegantan, sofisticiran dizajn koji dodatno uljepšava i nadopunjuje izgled vrhunskih pametnih telefona. Proizvodi su pažljivo odabrani, s naglaskom na eleganciju i dašak luksuza, pružaju i besprijekorno korisničko iskustvo.

Kompatibilnost: Adda proizvodi odabrani su da budu kompatibilni sa širokim rasponom uređaja, osiguravaju i svestranost i praktičnost za korisnike. Mogu nuditi napredne značajke prilagođene određenim modelima pametnih telefona ili tehnologijama, pružaju i optimiziranu funkcionalnost. Uključuju i MFI certifikate za kompatibilnost s Apple proizvodima.